Teen vår er ikke spesielt utviklet for å undertrykke appetitten, men koffein kan dempe appetitten for noen mennesker. Teene våre inneholder naturlig koffein. Hvis du faster og kan drikke te og koffein i løpet av fasten, vil det gå  helt fint. Det er ingen kalorier, fett, sukker eller karbohydrater i dem. Du kan se hele ernæringspanelet på bildene for hvert produkt.

Produktene våre med grønn te løses opp raskt i kaldt vann - spesielt gjelder det vår grønne ingefær te. Hvis du legger dem i en kaldtvannsflaske og rister, vil det ta omtrent 45 sekunder å løse opp. Produktene våre med svart te trenger en liten mengde varmt vann for å løse opp, så kan du tilsette kaldt vann og is for å lage iste.

Teene våre inneholder polyfenoler, en type EGCG, som er antioksidanter. Løs te av god kvalitet inneholder vanligvis rundt 60 mg polyfenoler per porsjon, men teene våre inneholder 144-456 mg per porsjon, avhengig av smaken. Det er fordi vår unike prosess konsentrerer polyfenolene i teen vår, noe som betyr at du får enda mer av det gode.

Selvfølgelig ikke! Du har bare en litt annen smakspreferanse enn vår gjennomsnittlige kunde. Tilsett mindre vann til sterkere te neste gang, eller mer vann til en svakere te.

Ja. For øyeblikket har alle teene våre naturlig koffein. De inneholder 42-79 mg koffein per 12-14 oz servering, avhengig av smaken (mer for svart te og mindre for grønt). Siden alle te med grønne eller svarte teblader har koffein (med mindre det er blitt fjernet gjennom en kunstig koffeinasjonsprosess). For de som ikke eller ikke kan drikke koffein, ikke fortvil! Vi jobber med noen koffeinfrie urtete også.

Ja! Det er null sukker i noen TwiceTea sine produkter. De smaker mest naturlig slik , men hvis du foretrekker en søtere te,  kan du også godt tilsette honning, sukker, stevia eller andre søtstoffer. Hvis du er diabetiker, kan du absolutt drikke TwiceTea

Abonnere på <span> nyhetsbrev </span>

Abonnere på nyhetsbrev

nb_NONorsk bokmål